2011. május 16., hétfő

kedvességek.

válogatás a múlt heti kedvencekből.

egyik este elmentünk közösen vásárolni. a nagyobbik besegített a végén a szalagra pakoláskor, mondtam neki, hogy köszi (mint a jó pedagógus, hogy a gyereknek sokszor meg kell köszönni a dolgokat meg minden), erre izzó szemekkel rámnézett, hogy ezt ne mondjam többet. ezért aztán eléggé meglepett, és csudára örültem neki, mikor másnap mesélte az apja, hogy a gyerek az oviba menet ezt mondta neki: "olyan jó, mikor ovi után az egész család kint van az udvaron: én, öcsi, apa, anya... és Klaara."

a másik aputól származik, aki hetente legalább egyszer megdöbbenését fejezi ki afelett, hogy tudok hús nélkül élni. szóval, egy dinoszauruszos kiállítás honlapját mutogatta a fiúknak, és közben magyarázott is: "ez a tirannoszaurusz rex, ez húsevő. ez is húsevő, nézzétek. hát, ez növényevő. ez a... Klaara."

mostanában a nagyobbik általában elég kedves, nem tudom, mi történt. lehet, hogy a trambulin az oka. van egy szupinagy trambulin az udvaron, jókat ugrálunk rajta - néha elgondolkodom, hogy vajon melyikünk élvezi jobban...

ha nem a trambulinon ugrálok, akkor itt szoktam süttetni a hasamat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése